MIJN EERSTE BLOG, HELP WAT GA IK SCHRIJVEN?

Eindelijk mijn website OpruimcoachGeske klaar. Maar bij de pagina “Blog” blijft het al een tijdje leeg! Het moet er nu echt van komen, die eerste blog.

Ik deel regelmatig op Facebook en LinkedIn, maar bloggen is toch weer wat anders. Superleuk, maar moet er toch even mijn draai erin vinden. Deze tekst heb ik zelfs al een keer of vijf herschreven 😉

Mijn website heb ik overigens zelf gebouwd, ik ben er supertrots op. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Nou ja, het bloed mag achterwege blijven. Maar die andere twee menselijke reacties zijn er wel degelijk geweest, inclusief een paar laptop-uit-het-raam-smijt-neigingen! ;-). Dankzij Google, een fijne facebookgroep en mijn medecursisten van de WordPress cursus een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf! Een kleurrijke, duidelijke en overzichtelijke website, een weerspiegeling van mijzelf en wat ik doe!

Misschien heb je al een kijkje genomen op mijn website? Bedankt daarvoor natuurlijk! Wellicht heb je aanvullende opmerkingen of ben je nieuwsgierig geworden en sta je te popelen mij een vraag te stellen. Dan kan dat natuurlijk! Ik hoor graag van je!

Heb ik vandaag zomaar mijn eerste blog geschreven!

Liefs, Geske ♥

 

 

Pin It on Pinterest

Share This