In de media

7 tips van opruimcoach Geske: zo blijft jouw kledingkast op orde

Zie je door de stapels kleding die leuke outfit niet meer? Hoog tijd om die uitpuilende kledingkast eens op te ruimen, want wedden dat je de helft niet eens draagt? Met het waterdichte stappenplan van opruimcoach Geske Bertram (51) is het zo gepiept….

Lees het artikel

27 februari 2023

De Telegraaf - Vrouw Magazine

Bijzondere beroepen | Opruimcoach Geske maakt alles overzichtelijk

Van opruimen schijn je vrolijk te worden. Dat belooft wat als opruimcoach Geske Bertram je komt helpen, want van haar fleurig geïllustreerde website word je al blij. De Zwijndrechtse is anders dan andere opruimcoaches. Voor haar geen minimalisme à la Marie Kondo: “Ik vind het prima als je een verzamelaar bent.

Lees het artikel

11 april 2022

078MGZN

Opruimen is een Feestje!

Hoe kan het toch, dat sommige mensen plezier hebben in opruimen?
Juist dat is het geheim! Opruimen gaat niet over opruimen, maar over ruimte creëren, daar word je blij van.

Overal heb je ruimte nodig, van je garderobekast tot je keukenla, van je gedachtes, je financiën tot je agenda. Overbodige dingen, zaken of gedachtes kosten je energie, tijd, ruimte en geld. Zonde toch? Ruimte creëren is zo belangrijk, het brengt je ruimte en vrije tijd. Ruimte heb je nodig om het leven overzichtelijk en hanteerbaar te houden.
Je bent in balans, op deze manier kan je mooie, maar ook nare en onverwachte zaken beter aan…

Lees het artikel

Voorjaar 2020

Woon in Style

Opruimspreekuur Walburg

Zwijndrecht – Droom je van een opgeruimd en georganiseerd huis? Zo’n huis waar je aan het einde van de werkdag met een glimlach weer binnenstapt, een administratie waar je elk document moeiteloos kan vinden? Of juist van een agenda waar jij de controle over hebt?

Lees het artikel

5 februari 2020

Weekblad de Brug

De hemdjes, T-shirts en korte broeken kunnen langzamerhand weer opgeborgen worden nu de herfst begint. Hoe kun je het best kleding bewaren wanneer je niet de luxe van meerdere kasten hebt? NU.nl vraagt het twee opruimcoaches.

“Het wisselen van je collectie is een mooi moment om kleren weg te doen. Laat alles door je hand gaan. Doe kleding die versleten en vaal is weg. Heb je een kledingstuk in de zomer helemaal niet aangehad? Bedenk waarom niet en doe het bij twijfel weg.”

“Het beste is om niet te veel kleren te bezitten”, zegt ook opruimcoach Geske Bertram. “Dan hoef je met de seizoenen niet of nauwelijks kleding om te wisselen. Dan kun je zelfs alles in een kast houden, wel zo handig. Eventueel leg je de zomerkleding achteraan in de kast en de winterkleding vooraan. Kies voor een dichte kast, anders kan je kleding verkleuren of stoffig worden.”

Lees het artikel

20 september 2019

NU.nl

Workshop “Opgeruimd staat staat netjes” in Bibliotheek Walburg

Ben je benieuwd hoe je het beste je huis kan organiseren en dan zo, dat het ook opgeruimd blijft? Kom dan naar de Workshop Opgeruimd staat Netjes van OpruimcoachGeske op dinsdag 28 mei van 20.00 – 21.30 uur in Bibliotheek Walburg. Graag van te voren aanmelden in de vestiging zelf of via de website www.debibliotheekaanzet.nl De toegang is gratis.

Samen met Geske kom je deze avond tot de basisprincipes van hoe je snel en effectief je huis op kan ruimen! Uiteraard is er na afloop volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Lees het artikel

16 mei 2019

Weekblad De Brug

Opruimgoeroes zijn de strijders in het stille verzet tegen onze koopwoede

Opruimcoach Geske Bertram heeft bijna negentig paar schoenen. Ze staan netjes uitgestald op rekken in de slaapkamer van haar galerijflat in Zwijndrecht. Blauwe, rode, zwarte; naaldhak, platte hak, alles daartussen – ze toont me de reusachtige collectie zonder schaamte. ‘Ik word er vrolijk van, dan mag het best.’

Lees het artikel

11 oktober 2018

De Correspondent

Ruimte in je huis
Overzichtelijke administratie
Rust in je hoofd
Jouw huis in jouw stijl!
Een overzichtelijke kledingkast

Pin It on Pinterest

Share This