06 30 86 11 19 geske@opruimcoachgeske.nl

Recensies

Overzicht

Ik heb Geske ingehuurd om samen met haar mijn financiën op orde te brengen. Ik hield namelijk altijd een stukje maand over aan het einde van mijn geld 😉. Geske heeft mij het “potjes” systeem geleerd. Er is nu overzicht en rust op dit vlak. Ik weet beter wat er in komt en nog beter wat er uitgaat. Dit geeft zo’n rust. Naar aanleiding hiervan heb ik Geske gevraagd mij te helpen ook orde te stellen in huis. Niet dat het nou zo’n bende was, maar ik wilde graag leren hoe ik zaken efficiënter kon inrichten en aanpakken. Geske is geduldig en oordeelt niet. Zij stelt vooral de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Het resultaat: een minder vol en beter ingericht huis (ontspullen werkt bevrijdend!) en meer overzicht in administratie e.d. Ik kan Geske aan iedereen aanbevelen die graag meer orde en overzicht in huis en leven wil.

Madelon

Visio Onderwijs Rotterdam

Geske is een echte topper!

Zoals wij niet vaak genoeg kunnen zeggen, is Geske voor ons een echte zegening in ons leven. De manier waarop zij voor je klaarstaat, haarzelf inzet en een luisterend oor bied, daar kunnen veel mensen binnen haar vakgebied nog eens wat van leren. Geen vraag is te veel… Geske luistert, geeft advies en pakt het direct met beide handen aan.

Geske verricht haar werk met zoveel passie en toont alle interesse.
Wij hoeven nooit zelf ergens achteraan te gaan, voordat zij ons al op de hoogte heeft gesteld van de gang van zaken.

Wij zijn meer als tevreden met Geske en willen haar zeker niet kwijt.
Sinds haar komst hebben wij als gezin zoveel sprongen vooruit gemaakt, en kijken vol goede moed naar de toekomst met onze samenwerking.

Geske je bent een TOPPER! <3 Het gevoel voor je werk zit er!

Daniëlle vd W.

Zadkine Travel & Leisure College

Ik ben zo dankbaar dat ik Geske tegen ben gekomen. Een vriendelijk dame met respect en begrip voor haar klanten. Ze denkt met je mee. Een tevreden klant uit Dordrecht.

D.M. Martijn

Sinds een half jaar helpt Geske ons met opruimen. Ivm het autisme van mijn man is het voor hem erg lastig om zich te focussen en door te pakken. Via een PGB kan Geske ingezet worden. Geske weet op een ontspannen, gezellige maar ook doortastende manier met deze problematiek om te gaan. Ze heeft een natuurlijk talent om op een secure manier te werken en is een prettige persoonlijkheid.

Judith

Opruimcoach Geske luistert echt naar je. Ze vraagt gewoon wat je wil en oefent nooit druk op je om iets wel of niet weg te doen of iets wel of niet te doen. Ze heet opruimcoach en dan denk je meteen aan rommel. Ja dat doet ze ook, ze organiseert met rommel opruimen, zodat het minder wordt en zodat je het dadelijk zelf kunt. Maar ze doet nog veel meer. Het zelfde principe past ze toe bij het organiseren van je keukenkastjes, van je administratie en van je hoofd zelfs. U zult er geen spijt van hebben. Met humor wordt alles aangepakt en leer je om het dadelijk zelf te doen. Van harte aanbevolen!

Rianne

Writer/researcher at Anima Publica and The Positive Feminist Philosopher

Ik ben geweldig blij met Geske, ik heb ontzettend veel opgeruimd, een goede stimulans om zelf op te ruimen. Administratie in orde, echt heel fijn. Een ruime zolder over gehouden! Groetjes Ingrid

Ingrid Scholte

Massage Therapie

In de opleidingen en trainingen die Geske bij me heeft gevolgd, heb ik haar leren kennen als een leergierige, open vrouw, die met haar hart echt bij andere mensen is.

Geske kan goed buiten de gebaande paden denken, is oprecht en meedenkend, en zal álles in het werk stellen om haar klanten zo goed mogelijk vooruit te helpen. Mét humor, want bij en met Geske is het altijd leuk!

Els Jacobs

Eigenaar, De Huishoudcoaach

Geske is zowel zakelijk als privé een sprankelend en innemend persoon.
Ze verstaat als geen ander de kunst van het echt luisteren. Het verbaast me niets dat veel klanten baat hebben bij de unieke aanpak van Geske.
Door haar open karakter en laagdrempelige aanpak weet ze snel door te dringen tot de kern van zaak. Dit doet zij door haar klanten een spiegel voor te houden om helder te krijgen of er een intrinsieke motivatie is om zaken aan te pakken.

Zij snapt als geen ander dat zij alleen wat voor haar klanten kan betekenen als er een intrinsieke motivatie is om het roer om te gooien of om simpel wat bij te sturen. Vanuit mijn professionele kijk op haar business is het mijn conclusie dat zij voor mensen die er voor open staan heel veel kan betekenen.

Cor de Graag

Owner | Sales Challenger | Public SPEAKER | TEAM Builder, Company Optimizer

Geske verstaat het vak van opruimcoach van nature goed. Door Geske hebben we iedere kamer in huis aangepakt. Van praktische oplossingen tot het weg doen van overbodige spullen. Door haar manier van coachen en aanpakken krijg ik beter inzicht in hoe ik dingen het beste kan opbergen maar ook waarom het belangrijk is dat alle spullen in huis een plekje hebben.

Van nature heb ik de neiging om mij te verliezen in details maar door de begeleiding van Geske ben ik gaan inzien dat ik vaak ook zelf de oplossing weet maar mij verlies in alle details. Geske heeft mij geleerd dat het een feestje kan zijn om mijn huis op orde te hebben. En een feestje is het ook iedere dag. Geske heeft mij een aantal maanden iedere week en soms 2x per week moeten begeleiden om goed resultaat en inzicht in mijn valkuilen te krijgen.

Naziha

Deze opruimcoach tovert je huis om in een thuis. Met oog voor de grote lijnen en met oog voor de details helpt ze keuzes maken waardoor je huis mooier, praktischer en ruimer wordt.

Geen angst voor gedwongen afscheid nemen van je spullen. Nostalgische overwegingen mogen er zijn. Met respect voor verleden, heden en toekomst wordt je huis je thuis.

Richard Koops

Test Manager bij IT-Workz

Bij het woord opruimcoach denk ik eigenlijk altijd aan opgeruimde vrouwen met kort haar die de chaos in je huis moeten ordenen. Geske is zo iemand met wie je eerst een kop thee drinkt om te praten over hoe je de boel wil hebben, waarna je samen aan het werk gaat. In drie uur is mijn keuken getransformeerd naar een échte keuken. Best indrukwekkend in een studentenflat. En het was óók nog gezellig!

Frank Koops

Student, Willem de Kooning Academie

Laatst echt zo goed en fijn geholpen door Geske. Ik had een nieuwe garderobe inhoud nodig ivm afvallen. Doordat ik veel ben afgevallen, wist ik niet meer wat er nu goed bij mij paste qua kleding.
Geske was zo opgewekt en positief. Dat ik heel erg goed geslaagd ben.
Haar kijk op de persoon die je bent, en wat er bij je past ziet zij zo goed.
Ook een aantal dingen aan gehad, wat ik zelf niet echt wat voor mij vond. Zij liet de keuze aan mezelf. Ik moest mij er fijn in voelen en mezelf blijven.
Ook als ik iets had, dat ik zelf dacht dat het wel mooi was. Gaf zij toch haar mening, ook als zij het niet zo mooi vond staan. Maar liet mij wel de vrije keus om het dan wel of niet aan te schaffen.
Dit vond ik erg fijn.
Dus als je iemand zoekt, voor een nieuwe garderobe inhoud. Dan hoef je niet verder te zoeken. Geske ziet wat bij je past qua type en persoon. En haar vrolijkheid en enthousiasme werkt erg aanstekelijk en positief. Dat je zeker een geslaagde dag hebt. En altijd wel iets vind.

Anja van der Zee

Wat zo leuk is als Geske komt, doen we eerst een gezellig babbeltje. Vervolgens vraagt ze wat je wil en dan aan de slag.
De kasten worden één voor één onderhanden genomen en heel praktisch weer ingeruimd. Zo gaan er dingen/spullen naar de keuken en het zou zo maar kunnen, dat er van de keuken weer spullen een plekje krijgen in de kamer. Totdat alles héél praktisch is ingericht, wat véél handiger blijkt te zijn! En soms gaan er ook dingen de vuilniszak in, waar ik al jaren niets mee deed.
Een praktische tip was een doos voor de kringloop, die nog één week bleef staan. Als ik dan spijt van iets kreeg, kon ik het gewoon nog terugnemen.
De fase van wegbrengen en weggooien is soms heftig, soms makkelijk. Er werd écht geruimd!! Regelmatig verzint Geske iets van een “hang een plankje daar” of “hang dat kapstokje daar”, wat veel praktischer is.
Ze zit vol tips en nog leuke ook!

Joke

Dankzij Geske elke keer weer een stukje van mijn huis en leven op orde. Ik ben echt heel blij met haar. Ze is zo fijn in de omgang, sprankelend en ontwapenend en tegelijk zeer professioneel, duidelijk en recht door zee, daar hou ik van!

Mirjam Schiebaan

Illustrator, Mip made to create

Geske is een vrouw die ik heb leren kennen, die weet wat structuur is en weet waarvoor ze staat. Ze staat haar mannetje en ze weet van wanten. Zeer alert op haar omgeving en ziet snel de oplossing. Bij deze zeer aanbevolen.

Alberto Hogervorst

Manager beveiliging

Voor Geske is opruimen en opgeruimd zijn een tweede natuur Samen met haar creativiteit en haar passie en gevoeligheid kan ze haar cliënten laten voelen alsof ze pas verhuisd zijn en ze opnieuw kunnen beginnen met hun leven. Het is aan te raden om Geske eens voor een kennismakingsgesprek uit te nodigen! Geske gaat het traject met haar cliënt in vanuit een bewogenheid om de cliënt op eigen benen het overzicht te geven in zijn/haar eigen omgeving met de bedoeling om die als nieuw te laten aanvoelen waarbij haar cliënt het leven met meer ruimte in het hoofd tegemoet ziet. Ze heeft een uniek oog voor detail en style, en weet de persoonlijkheid van de cliënt die ze voor zich heeft als mens te verbeteren zonder af te doen aan de originaliteit van de persoon zelf. Veel plezier met haar te ontmoeten en te ontdekken wat ze voor je kan betekenen!
Esther Wit

Fine Art Professional, SchildermijbyEsther

Geske is een enorm fijne coach die vanuit hart en passie probeert, tevens met succes, alles in zo goed mogelijke banen te leiden.

Ken Moss

Freelance cameraman, BEELDBUYSCHFILMS

Via de opruimcoach Els Jacobs mocht ik proefklant zijn van Geske. Hele leuke ervaring geweest. Open en warme persoonlijkheid. De afspraken waren een goede stok achter de deur om door te gaan met het reorganiseren van het huishouden, iets waar ik zelf echt behoefte aan had. Gezellig, maar ook heel leerzaam om samen met Geske bezig te zijn. Toch nieuwe inzichten en tips waar je zelf niet zo gauw opkomt door een soort `bedrijfsblindheid`ofwel het vastgeroest zitten in oude gewoontes. De blik van buitenaf geeft daar verfrissende impulsen voor. Heel goed kern item voor mij bij het beslissen: Wat wil je ermee gaan doen?” Ook in de gesprekken interessante onderwerpen besproken. Kortom, wil je eens goed “reorganiseren”, dan is het een aanrader om daar Geske voor te benaderen. Hartelijk dank dat ik je proefplek mocht zijn en heel veel succes verder toegewenst.

Jo Vermeij

Geske is een heel sympathieke coach met veel geduld. Soms radicaal, vaak meegaand. Ze zette me aan het denken over mijn huis en de spullen die ik heb. Voor mij was het zeker een goede stap naar een eigen thuis. Dat had ik hard nodig. Zonder de vasthoudendheid van Geske was het echter niet gelukt. Een coach helpt echt en Geske kan ik dan ook iedereen aanraden.

Rutger Smit

Greenhouse Manager, ZT Flores Portugal

Geske heeft mij goed geholpen om thuis meer ruimte en orde te creëren, een werkje waar ik zelf behoorlijk tegenop keek. Eenmaal samen bezig kreeg ik de smaak ook goed te pakken en heb ik zelfstandig ook door kunnen gaan. Het was een erg fijne samenwerking en kan een opruim sessie echt aanraden

Alex van Sprang

Test Engineer at Airbus Defence and Space Netherlands B.V.

Ruimte in je huis
Overzichtelijke administratie
Rust in je hoofd
Jouw huis in jouw stijl!
Een overzichtelijke kledingkast

Pin It on Pinterest

Share This