06 30 86 11 19 geske@opruimcoachgeske.nl

“Lifestyle”

Wat is het fijn om in je eigen vertrouwde omgeving te leven en te bewegen.

Een omgeving door jou ontworpen, ontdekt en samengesteld, met jouw favoriete kleuren, stoffen, meubels en decoratie. Het huis waar jij jezelf in kan zijn en gelukkig van wordt. Uiteraard hoort daar je eigen kledingstijl bij, waarnaar jij lacht in de spiegel.

Wat is het heerlijk om deze “reis” van ontdekken, proberen, zoeken en samenstellen van ideëen te maken, om tot het einddoel van je eigen paleis of kasteel, gewoon in je eigen huis te komen. Het ligt binnen handbereik en kost niet veel geld. Ontdek welke mooie en waardevolle spullen en kleding je zelf al in huis hebt.
Meubels en kleding die bij jou passen, kleuren en tinten waar je blij van wordt. Ruimtes in je huis, waar je energie van krijgt en die kleine details waar je vrolijk van wordt.

Kortom een basis, die je helpt bij de dagelijkse terugkomende keuzes van het leven. Een terugvalbasis voor je dierbare gezin en een fijne ontvangstplek voor familie en vrienden. Een plaats waar goede gesprekken en discussies gevoerd kunnen worden en waar vreugde en verdriet gedeeld kan worden.

Wil je deze mooie reis graag maken, maar je hebt geen idee hoe?

Dan wil ik graag je reisbegeleider zijn om tot je helpen, tot je mooie einddoel te komen. Gewoon om je mooie zelf te zijn en te kunnen leven en bewegen in je eigen paleis of kasteel.

Liefs, Geske

Ruimte in je huis
Overzichtelijke administratie
Rust in je hoofd
Jouw huis in jouw stijl!
Een overzichtelijke kledingkast

Pin It on Pinterest

Share This