Geske Bertram

Geske Bertram

Opruim- & Lifestylecoach

Graag wil ik mijzelf voorstellen aan je!

Mijn naam is Geske Bertram. Ik ben 52 jaar, een vrolijke, opgeruimde en positieve vrouw, alleenstaande trotse moeder van drie zonen.

Sinds begin 2016 heb ik van mijn jarenlange passie voor overzicht en structuur in en rondom het huis en gezin, in mijn eigen bedrijf  “OpruimcoachGeske” vastgelegd.

Mijn liefde en passie voor het opruimen begon al in mijn jonge jaren. Regelmatig ordende ik mijn ouderlijk huis, heerlijk vond ik dat, alles weer op zijn plaats, inclusief een gezellige fruitschaal op tafel. Orde en structuur passen als een warme jas om mij heen.

Verhuizen, agenderen, de financiën en het huishouden gaan mij zeer makkelijk af. Geen idee, waar iedereen het zo druk mee had en waar die stress vandaan kwam, mijn huishouden was en is altijd klaar en de boel is goed geregeld.

Als tandartsassistente was ik gewend aan het tot rust brengen en het begeleiden van patiënten. Ik heb het beroep jaren met veel plezier uitgevoerd. Maar voelde, dat ik mijn medemens meer kon bieden…

Mijn levenservaring bracht mij op het punt waar ik nu moet zijn, uit alles valt te leren: “Niets is voor niets en toeval bestaat niet!”, zeg ik altijd! Zelf heb ik twee maal een zware depressie doorstaan. Dus weet ik precies hoe zwaar en uitzichtloos het leven kan aanvoelen, maar ook, hoe ik jou het beste kan ondersteunen en begeleiden!

Bij Els Jacobs heb ik de “Opleiding voor Professional Organizer voor Particulieren” gevolgd. Hier heb ik geleerd, dat ik bijzondere eigenschappen heb, zoals liefde, passie, vastberadenheid en creativiteit. Daarmee kan ik mijn medemens helpen en ondersteunen in de weg naar orde en ruimte in huis, op de werkplek en in het hoofd. In 2017 heb ik mijn kennis uitgebreid door de “Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt” te volgen. Zodat ik de ZZP’er nog beter kan ondersteunen naar een overzichtelijke en fijne werkplek!

Technieken of schema’s gebruik ik niet. Ik ondersteun en begeleid je vanuit mijn gevoel. Met liefde, passie, creativiteit en niet te vergeten een dosis humor, zoek ik samen met jou naar een oplossing op maat. Zodat jij weer kan stralen en het leven weer toe kan lachen.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op. Uiteraard is het mogelijk om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek elkaar beter te leren kennen.

Graag tot ziens!

Liefs, Geske

Ruimte in je huis
Overzichtelijke administratie
Rust in je hoofd
Jouw huis in jouw stijl!
Een overzichtelijke kledingkast

Pin It on Pinterest

Share This